Restavracija Izola in popoldanski klepet s prijateljico

Živimo v časih, ko si zase težko najdeš čas. Neprestano nekam hitiš in imaš občutek, da nič ne narediš zase. Tudi sama sem takšna, vendar pa se še kako zavedam, kako pomembni so prijatelji in si vedno skušam najti čas zanje. Tako je bilo tudi danes, ko je bila restavracija Izola tista, kjer sem s prijataljico pojedla kosilo in prijetno poklepetala. Bil je res lep dan in ker je bil vikend, sem si rekla, da si bom vzela dan zase. Poklicala sem prijatlejico in jo povabila na kosilo. 

Ena restavracija Izola mi je bila še posebej všeč, ker sem tam vedno dobro jedla in pila. Zaposleni pa so vedno zelo prijazni. Zato sem jo na kosilo povabila prav tja. Prijateljica je bila presenečena in vesela, da se bova videle. Sva prijateljico že veliko let, vendar pa se ne vidiva pogosto. Takrat, ko pa si končno vzameva čas, da se dobiva, pa sva skupaj več ur. Nikoli nama ni dolgčas, vedno se imava skupaj super. Ker je restavracija Izola v samem mestu, sva se odločili, da parkirava avto zunaj mesta in se v mesto sprehodiva, ker je bil res lep in sončen dan. Tako sva do restavracije klepetali, ker sva si imeli toliko povedati. 

Ko sva prišli do restavracije Izola sva videli, da lahko kosilo pojeva zunaj ob morju. Kaj bi si človek želel še lepšega. Pa sva šli. Najino kosilo je trajalo dve uri. Resnično sva uživali, kajti restavracija Izola je imela dobro hrano. Ko sva se najedli, pa sva v miru spili še eno kavico. Ker je restavracija Izola res na super lokaciji, sva se dogovorili, da bova še prišli sem na kosilo. Imeti takšno prijateljico je res lepo, vedno me posluša in skupaj se vedno nasmejiva. Če pa nama ob vsem tem restavracija Izola ponudi dobro hrano, je najin dan popoln. 

Restavracija Izola in popoldanski klepet s prijateljico