Odkup rabljenih vozil mi je prinesel lep profit

Z očetom sva sedaj že zelo dolgo imela doma svojo delavnico v garaži, kjer pa sva lahko popravljala razne stvari, vključno z avtomobili. Tako pa sva se skozi leta naučila vse, kar se mora vedeti za popravilo avtomobilov, tako da sva vsak servis na naših avtomobilih, opravila kar sama, kar pa nama je prihranilo kar nekaj denarja.

No s tem znanjem v popravljanju avtomobilov, pa sem očetu predlagal, če bi se malo osredotočila na odkup rabljenih vozil. To pa bi nama lahko prineslo kar lep dobiček. No odkup rabljenih vozil pa je v bistvu nakupovanje starejših avtov, ki pa potrebujejo nekaj dela, oziroma kakšen servis, saj ne delujejo povsem tako, kot bi morali.

No tako pa bi okvirno ocenila, koliko dela bi morala opraviti na avtomobilu, da ga obnoviva, oziroma popraviva, ter nato še premisliti, za koliko denarja bi ga lahko nato prodala. Če je bila računica pozitivna, potem sva nakup kar opravila. 

No tako pa sva se lotila najinega prvega avtomobila, ki sva ga kupila. Tukaj pa sva imela kar nekaj dela, vendar sva avto dobila po res poceni ceni, tako da sva vedela, da ko bova opravila vso potrebno delo na temu avtu, ga bova lahko definitivno prodala za veliko več denarja, tako da bi naredila zelo lep profit.

Odkup rabljenih vozil mi je prinesel lep profit

No dela tukaj pa je bila kar nekaj, saj odkup rabljenih vozil ni bil hobi, s katerim bi se ukvarjal samo kakšno uro na dan. Zato pa sva se avta, oziroma popravila avta, lotila vsak dan po službi, oziroma faksu, tako da sva v odkup rabljenih vozil, vložila kar nekaj časa in truda. Vseeno pa se nama je to splačalo, saj sva po eni strani naredila profit, po drugi strani, pa je bilo to delo, katerega sva zelo rada opravljala, tako da nama to ni predstavljalo težav ali pa muk.