Šli smo gledat strešne kritine, ker jih bomo morali ponovno naročiti

V roku dveh dni sem imela vse urejeno in nove strešne kritine  so bile še v prodaji in v oglaševanju. V resnici se je za eno streho nova strešna kritina že prodala. Kupec je najprej hotel kupiti eno iz obstoječe ponudbe. Potem je pa videl, da dobivamo novo zalogo, in je počakal. Ko je videl novo zalogo pa se je odločil za eno iz nove ponudbe, ker smo dobili res lepe strešne kritine.Kar omeni, da smo v roku dveh dneh dobili še pravi zaslužek. To je v resnici prav hiter obrat, in če bo šlo tako dalje, se bo do konca meseca že večina nove zaloge prodala, jaz bom morala pa še pred tem naročiti novo zalogo in pa izbrati kakšno novo kritino. Takšnih dogodkov sem vedno zelo vesela, ker po tem vem, da je moje delo zelo uspešno. To je pa vse, kar si želim. In pa seveda, da bo moje delo še bolj uspešno. Rada prodajam strešne kritine, kajti vedno se kaj novega naučim.

Ko se je moj dan zaključil s takšno prodajo, sem že gledala naprej, kaj bi lahko izbrala. Za zdaj mislim, da bom ostala kar pri teh modelih, saj nisem videla, da bi kaj kmalu prejeli nove modele strešne kritine. Sicer pa običajno naredijo na sezono nekaj modelov in potem ta strešna kritina ostaja v enakih modelih in le dodelujejo, da je vedno na zalogi. Redko kdaj se zgodi, da pridejo vmes med sezono novi modeli. Razen, če se zgodi, da zaradi kakšnega razloga niso dokončali pravočasno vseh modelov in potem ti pridejo kasneje v prodajo. To se pa redko zgodi. Tako, da dvomim, da sedaj, ko se prodaja, delajo na tem, da razvijajo nove modele strešne kritine. Morda ji načrtujejo, izdelujejo pa zagotovo ne. Tako, da bo strešna kritina, ki jo bomo imeli letos v ponudbi, kar ta, ki jo imamo sedaj, po vsej verjetnosti. 

Sicer imamo pa letos toliko različnih modelov, da strešna kritina še nikoli ni imela toliko izbire pri nas kakor letos, pa tudi zanimanje za strešne kritine je letos veliko, tako da bo vsekakor pestro leto.

Šli smo gledat strešne kritine, ker jih bomo morali ponovno naročiti