Na spletu se med oglasi prikazuje elektroerozija, in ne vem, zakaj

Zanima me, kdo je brskal po mojem spletu in kaj, ker se mi sedaj prikazujejo oglasi in članki o tem, kaj je elektroerozija, kar me niti najmanj ne zanima. Sin zagotovo ni bil, ker ima svoj računalnik in kolikor mi je znano niti ne ve mojega gesla. Edini, ki še ostane, je mož, ampak res ne vem, zakaj bi iskal nekaj, kar je elektroerozija, ker vem, da je to nekaj, s čimer se ne ukvarja.

Ko je zvečer prišel domov, sem ga seveda vprašala, ali mi lahko pove, kaj je to, ker se mi na računalniku pojavljajo oglasi o tem. Nekaj časa me je čudno gledal, pote pa pripomnil: Kako ti je pa uspelo, da se ti takšni oglasi prikazujejo. Delovalo je, kot da nimam nobene ideje, kako bi do tega prišlo drugače, kakor pa, da sem sama kliknila na nekaj podobnega in se mi sedaj to prikazuje.

Ko sem šla pogledat zgodovino, sem videla, da ni nikjer v zgodovini zabeležena kakšna stran, ki je nisem jaz obiskala. Bolj, ko sem gledal, bolj je bilo videti, da sem jaz glavni krivec za nastalo situacijo. Torej bom nekaj časa gledala oglasov, katerih vsebina je elektroerozija, in ki me ne zanimajo. Upam, le, da ne bom v nekem trenutku vseeno radovedna in bom kliknila na to, da preberem, kaj v resnici je to. Sem skoraj prepričana, da mi bo to uspelo in bo algoritem ugotovil, da me to ne zanima. Takrat bo verjetno tudi čas, da se mi oglasi, kjer je elektroerozija, glavna tema ne bodo več prikazovali.

Na spletu se med oglasi prikazuje elektroerozija, in ne vem, zakaj

Zvečer sem ponovno nekaj delala na računalniku in spet sem videla nekaj oglasov o temi, ki mi je popolnoma neznana. Počasi me je že mikalo, da preberem, kaj je elektroerozija, ampak mi res ni bilo do tega, da bi to oglaševanje podaljšala še za kakšen mesec, ali več.