Poslovni prostori, ki jih nudijo nepremičnine Koper, so res lepi

Že nekaj dni gledam nepremičnine Koper, ker se zanima za najem poslovnega prostora. Lokacija v Kopru se mi tudi zdi najbolj primerna za to, kar potrebuje. Pa tudi nepremičnine Koper, imajo daleč najboljšo ponudbo na obali, vsaj za moj okus. Moram se le odločiti, ali bom imela poslovni prostor, kot trgovino ali pa kot prostor za storitve ali pa celo kot pisarni, ki bi jo oblikovala v primeren prostor za stranke. 

Poslovni prostori, ki jih nudijo nepremičnine Koper, so res lepi

Veliko izdelkov, tako ali tako delamo po naročilu in bi bilo morda nesmiselno, da bi imela klasično trgovino, saj je daleč preveč, dela z birokracijo in vsem, da bi bilo to urejeno po zakonih: Ne vem, če se mi s tem, da ukvarjati na takšen način. Glede na to, da bi dejansko lahko brez težav imela prostor, ki je v resnici pisarna in bi vse skupaj prilagodila temu. Res, da ne bi mogla na ta račun imeti več strank hkrati v v prostoru, ampak bi se morala s strankami dogovoriti za termin obiska. Po svoje bi se pa ravno to lahko izkazalo za nekaj, kar ne bi bilo dobro dolgoročno in bi morala zelo kmalu vse spreminjati. To pa res ne vem, če ima smisel. Ne glede ena to, da so nepremičnine Koper, vse bolj ali manj zelo blizu. Postavljati nekaj za manj kot eno, leto se mi vsekakor ne izplača, to vem že sedaj. Druga rešitev bi bila, da najamem prostor za storitve, ki je na pol trgovina. Ampak ne vem, po kakšne storitve naj potem to prijavim. Tukaj sem morda malce neodločna v glede na to, kar ponujajo nepremičnine Koper, in kaj bi bilo najbolj smiselno na začetku za dobo dveh let. 

Malce tudi računam na to, da se bo primerna nepremična sama pripeljala in bo nekaj takega, o čemer ta hip niti ne razmišljam. Upam, pa tudi, a bodo to nepremičnine Koper, ker si res ne želim druge lokacije za poslovni prostor.