So spodnje majice res samo domena mlajših generacij?

Spodnje majice niso samo bele in manj privlačnega videza. Na trgu lahko izbirate med najrazličnejšimi barvami in modeli. Izdelane pa so lahko iz različnega materiala. Pomembno je, da je material varen in povsem prijeten na dotik. Zelo dobro se na primer obnesejo spodnje majice iz bombaža. Enako velja tudi za druge kose spodnjega perila.

So spodnje majice res samo domena mlajših generacij?

Če menite, da so spodnje majice le domena mlajše generacije, se motite. Morda ste takšen kos spodnjega perila resda nosili samo, ko ste bili mlajši, a resnici na ljubo bi vam bilo precej bolj prijetno, če bi spodnjo majico nosili tudi sedaj, ko štejete nekaj več let.

 

Kdo sploh še nosi spodnje majice?

Vsi tisti, ki niste pristaši spodnjih majic in jih torej praviloma ne nosite, se verjetno ob tem radovedno sprašujete, kdo sploh še nosi takšno spodnje perilo. Kljub temu spodnje majice še vedno nosi veliko ljudi, tako moških kot ženskih. Še posebej pa tisti, ki se zelo dobro zavedajo vseh njihovih prednosti.

Ne nazadnje vam ravno spodnje majice lahko omogočijo, da ste v določenem gornjem delu oblačila videti veliko privlačneje, kot bi bili, če spodnje majice ne bi uporabljali.

 

Je velikost spodnje majice sploh pomembna?

Čeprav spodnjo majico nosite pod drugimi kosi oblačil, to pove že ime, mora biti vendarle njena velikost ustrezna. Če nosite premajhno, vam ne bo udobno, ravno tako ne, če nosite preveliko. Sicer pa je velikost spodnje majice dokaj preprosto določiti. Če jo naročate po spletu, bodite še toliko bolj pozorni na mere. Če pa spodnjo majico kupujete v fizični prodajalni, vam bo morda pri tem nekoliko lažje.

A velikost še zdaleč ni edini odločujoči dejavnik, ki vpliva na udobje. V veliki meri na dobro počutje in izvrstno udobje vpliva material spodnje majice. Dobro je, da je material povsem naraven, saj je takšen najbolj primeren za direktni stik z vašo kožo.