Našla sem lepo stanovanje na Obali in čez nekaj dni grem na ogled

Našla sem noro lepo stanovanje na Obali in mislim, da ga bom kar najela. Toliko časa sem iskala nekaj primernega, da nisem več vedela, ali bom sploh našla kaj, kar mi bo všeč. Ampak očitno moram pozabiti na to, da se mi bo nasmehnila sreča in se mi potem končno nasmehne. Kar je pravzaprav čudno, ampak očitno deluje. 

Takoj sem poklicala kontaktno številko, ki je bila tam navedena, da se dogovorim za ogled in upala, da sem dovolj zgodaj videla stanovanje na Obali in je še prosto. Res bi bilo škoda, če bi ga zgrešila, saj iščem stanovanje že kakšne pol leta. Ko sem poklicala številko, se je na drugi strani oglasila prijazna gospa, ki mi je povedala, da sem prva, ki je poklicala. In ne leto, dala mi je prednost glede ogledov in da dokler ne pridem na ogled, se ne bo z nikomer drugim dogovorila. Našli sva termin, ki je ustrezal obema in to je bilo naslednji konec tedna. Tako sem vila vesela, ko sem prekinila klic, da sem takoj morala o tem obvestiti svojo zelo dobro prijateljico. Mislim, da je bila ona bolj vesela tega kakor jaz, saj je skoraj vreščala na drug strani. Ampak vem, zakaj se je tako veselila, da sem našla lepo stanovanje na Obali, ker jo poznam. Ker ve, da je dovolj veliko, da bo lahko kdaj pri meni prespala. Kar mi popolnoma ustreza, saj to pomeni, da bova skoraj zastonj na morju celo poletje. 

Čez nekaj dni bom imela ogled, kjer se bom odločila, ali je stanovanje na Obali res primerno zame in srčno upam, da je in sem s tem zaključila in se bom lahko le še preselila na obalo. Res bi bil še skrajni čas, saj se tega že zelo veselim in to stanovanje na Obali deluje res točno to, kar iščem. 

Našla sem lepo stanovanje na Obali in čez nekaj dni grem na ogled