Domača žival je lahko zelo prijeten družinski član

Ko sem bil še otrok, se spomnim, da smo si z družino kupili psa, saj sva s sestro zelo težila staršem, da bi kupili kakšnega hišnega ljubljenčka, saj sva si ga res zelo želela. No nato pa so se naju starši usmilili, ter smo si res kupili psa. Tako pa je bil to eden izmed najbolj prijetnih spominov, ki ga imam iz otroštva, saj smo se s tem psom zelo igrali, ter za njega res lepo skrbeli.

Po njegovi smrti, pa si nismo več kupili nobene domače živali več, saj je bilo to takrat zelo žalostno. No sedaj pa imam že svojo družino, saj sem starejši, ter sem sedaj spet začel razmišljati o kakšni domači živali, saj se mi je zdelo, da bi bila kakšna domača žival za družino zelo prijetna, oziroma bi v naš dom prinesla nekaj topline.

Zato pa sem razmišljal, ali bi kupil kakšno manjšo domačo žival, ali pa bi se kar odločil za psa ali pa mačko. No po nekaj premislekih in pa po tem, ko sem vprašal še otroke, pa smo se skupaj odločili, da si bomo kupili kar psa.

No sedaj pa sem opravil nekaj klicev in pa si šel ogledati par zavetišč, saj sem imel prav specifično željo, katero pasmo si želim kupiti. Kupiti pa sem si želel vižlo. To pa zato, ker so mi bile vižle že od nekdaj zelo lepi psi. Prav tako pa je tudi en moj prijatelj imel tega psa, ter se spomnim, kako prijetna je ta pasma psov. 

No tako pa sem res šel iskati vižlo, ter jo pripeljal domov. Tako pa smo se je vsi res zelo razveselili, ter prav tako tudi ona nas, tako da nas je to zelo razveselilo, saj je naša nova domača žival, v naš dom, pripeljala kar nekaj nove topline, kar pa je bilo zelo prijetno. 

Domača žival je lahko zelo prijeten družinski član