Gucci ročne ure so postale velik del moje kolekcije

Že kar nekaj let nazaj so me začele zelo zanimati ročne ure. To pa zato, ker sem se takrat začel nekoliko bolj zanimati za to, kar nosim, ter sem zato želel nekoliko popestriti moj stil. Takrat pa sem ugotovil, oziroma sem prišel do spoznanja, da lahko ročne ure tukaj še kako popestrijo naš stil. No zato pa se je takrat začelo to moje navdušenje nad ročnimi urami, kar pa je vodilo v to, da sem si začel kupovati čedalje več ur, ter se mi je doma nabrala kar lepa kolekcija.

Gucci ročne ure so postale velik del moje kolekcije

Med to kolekcijo, pa so se nato začele čedalje bolj pogosto pojavljati ročne ure znamke Gucci. To pa zato, ker me je ta znamka res zelo navdušila s svojimi zelo distinktnimi ročnimi urami. No tako pa sem tudi med vsem tem kupovanjem različnih ročnih ur, iskal kakšno znamko, ki bi mi bila najbolj všeč, kar pa sem nato našel pri znamki Gucci. 

Ker pa je znamka Gucci nudila ogromno ročnih ur, ki pa so se med seboj močno razlikovale, pa sem lahko pri tej znamki našel kar nekaj ur, ki so mi bile všeč, vendar so bile med seboj zelo različne. Ravno ta raznolikost pa me je nato tudi tako navdušila, da sem si zato kupil toliko različnih ur Gucci.

Prav tako pa so bile te ure odlične za moj stil, saj sem jih lahko zelo dobro kombiniral z raznimi stili oblačil, ki sem jih nosil. No tako pa imam sedaj v svoji kolekciji, poleg vseh ostalih znamk, res veliko Gucci ročnih ur, katere pa so mi zelo všeč. Prav tako pa je trg ročnih ur res zelo velik, kar pa mi omogoča, da lahko kakšne ure tudi prodam, če mi te niso več všeč, saj imam vse še v zelo lepemu stanju, kajti na te ure res zelo pazim.