Po tem, ko so pri sosedu postavili nov žleb so se pričela popravila oken

Pretekla sta kar dva dneva, preden je bil žleb, v celoti prenovljen pri sosedih. Imeli so težavo z odstranjevanjem prejšnjega, ker je bil začasno saniran in so ga komaj dobili dol. Na trenutke je celo delovalo, da ga morda ne bodo dobili dol. Ampak vem, da so ti delavci, ki sta jih najela vrhunski in bodo že našli rešitev.

Res jim je po preteku kar nekaj časa uspelo odstraniti stari žleb in po kratkem odmoru so se odpravili postaviti novega. Delali so kar pozno do večera in niso uspeli vsega zaključiti prvi dan. Tako so morali še nekaj stvari nadaljevati v naslednjem dnevi. Ampak le pol dneva, ker ni bilo veliko dela.

Ko je bil žleb zaključen, pa so začeli z načrtovanjem, kako se bodo lotili popravil oken, da bodo kar se da hitro zaključili. Eno okno bodo morali v celoti menjati. Ostala pa potrebujeta le nekaj malega pri popravilih. Na srečo sta našla okno, ki je identično ostalim, ker če ne bi se mogla sprijazniti s tem, da bi bilo eno okno popolnoma drugačno ali pa menjati vseh oken. Na srečo pa sta se uspešno rešila te dileme, ker sta našla takšno okno, ki sta ga iskala.

Načrt za vrstni red popravil so zelo hitro pripravili in začeli so delo. Na srečo ni bil novi žleb nikjer ovira za popravilo oken. Če bi bil v napoto, bi verjetno morali najprej popravljati okna. Ampak glede na slabo stanje je bilo bil žleb na urgentni točki, da se popravi, preden bi se kaj hujšega še zgodilo. Ker ni bilo nič v napoto za nadaljnje popravilo po tem, ko bi sanirali žleb, so lahko vse urejali po najbolj smiselnem načrtu.

Moram pa priznati, da je bil žleb, sta ga izbrala zelo lep, kar mi je kar fascinantno ta obstajajo taki, saj sem mislila, da obstajajo samo dolgočasni, kakor najin.