Kako poskrbeti za svoje zaposlene

Če ste podjetnik, ste se že večkrat vprašali, kako delajo vaši zaposleni, ali ste vi zadovoljni z njimi in ali so oni z vami. 

Sam sem bil podjetnik in dobro vem, kako močno je pomembno, da so delavci zadovoljni v službi. Zato je še kako prav, da če vaši delavci delajo pridno in če ste z njihovim delom zadovoljni, da jih daste to tudi vedeti z besedami, aktivnostmi ali nagradami. Biti podjetnik danes ni lahko, stvari se hitro spreminjajo in neprestano moraš biti na tekočem, če ne čas povozi. Včasih kakšen podjetnik reče, da je boljše biti delavec, ki ob določeni uri zaključi in gre domov. To sigurno velja, podjetniki nimajo delovnega časa, kajti delo pri njih poteka neprestano, če želijo uspeh. 

Časi so težki in danes je težko uspeti. Saj veste kako pravijo, da ni dobro zaspati na lovorikah, kajti potem lahko gre vse skupaj še samo dol. To je najbolj naporno pri podjetnikih, ker morajo biti neprestano na tekočem in iti z čakom naprej. Ker sem bil podjetnik, točno vem, kako težko mi je bilo včasih, ko enostavno nisem vedel, ali bo moje podjetje napredovalo ali ne. Včasih moraš celo riskirati. Kajti drugače lahko stagniraš in potem te čas povozi. Zato spoštujem vse, ki se podajo v podjetniške vode, ker to ni enostavno. 

Eno pa je res, da če imaš v podjetju zadovoljne zaposlene, je to vredno veliko. Kajti tvoji zaposleni predstavljajo kar velik procent uspešnosti podjetja in brez dobrih delavcev ni nič. Zato so še kako pomembni odnosi in na to podjetniki morajo biti pozorni. 

Kako poskrbeti za svoje zaposlene