Lepe majice, ki mi stojijo v omari

Čeprav sem naredila obširno generalno čiščenje v omari, so tam še vedno majice, ki jih skoraj nikoli ne nosim in ne vem kaj naj z njimi. Kupila sem jih, ker so mi bile zelo všeč in sem mislila, da jih bom lahko večkrat oblekla kam, pa kar nikamor ne grem, kamor bi lahko takšne majice oblekla. Sicer so pa tudi vse bolj odprte in so res bolj primerne za toplejše vreme ali pa z v kakšen klub, kjer sem lahko manj oblečena.

Ne vem, kaj bom naredila. Počakati bom vsekakor morala, da bo vreme toplejše in bom videla takrat, kako so mi te majice zanimive. Če mi pa še vedno ne bodo, jih bom pa prodala ali podarila. Niso bile ravno poceni, niso bile pa pretirani drage tako, da prav zares ne vem, kaj točno naj naredim, da bi bilo prav. Po vsej verjetnosti bom že našla nekako en način, da bom to lahko nosila in ne bodo majice, le samevale v omari ali pa jih bo res nekdo dobil po precej bolj ugodni ceni.

Lepe majice, ki mi stojijo v omari

Ko sem ravno malce bolje razmišljala o tem, sem se spomnila, da bi pa vseeno bilo dobro, da jih vsaj malce bolje pregledam in morda dam kam drugam, da bodo bolj vidne in se bom hitreje spomnila nanje. Čeprav zadnje čase hodim bolj po delovnih obveznostih ali pa na preproste kave. Za tja jih pa vseeno ne morem ravno obleči. Vsaj ne zdaj, ker je vsekakor preveč hladno še vedno. Če bi šla kam v kakšen klub, bi pa zagotovo prišle prav. Ampak mislim, da me to ne čaka še kaj kmalu, ker nisem ravno pri volji, da hodim kam ven ta hip. Tole zimsko vzdušje je še vedno zame bolj počasno in se nisem še kaj preveč za glasne prostore. Čeprav vem, da bi za tja te majice bile res odlične.