Plise zavese so sodobni trend po meri vsakega

Plise zavese so primerne za vse vrste oken. Lahko so trikotne, trapezne ali okrogle – po meri narejene plise zavese se bodo prilegale skoraj vsaki obliki okna. V dvignjenem položaju plise zavese ostanejo skoraj nevidne, a optimalno pokrijejo okenski prostor, ko želimo senco ali zasebnost. Izdelana so v trajnih gubah in vsakemu oknu s svojim dizajnom ponudijo nekaj posebnega.

Uporabljajo se predvsem v oknih z naklonom, v zimskih vrtovih in strešnih oknih. Raznolikost oblik oken, nadzor svetlobe, potrebe po zasebnosti in vaš osebni slog bodo vplivali na to, katere plise zavese boste izbrali.

 

Kateri prostori so najboljši za plise zavese?

Praktično vsi prostori so primerni za plise zavese, od kuhinje do dnevne sobe in spalnice. Ko so zaprte, uživajte v mehko filtrirani svetlobi ali zatemnitvi prostora, odvisno od vaše izbire tkanine ali potreb. Čudovito zavese najdete v vseh barvah in trendih oblikovanja z razkošnimi teksturami, ki oživijo vsako okno in s tem prostor. Najboljše od vsega pa je, da lahko običajna okna in strešna okna uskladite v isti barvi in vzorcu s prostorom.

Plise zavese so sodobni trend po meri vsakega

 

Sledite individualnemu slogu

Vsi uživamo v tem, da so naši domovi edinstveni, kar lahko vključuje okna nenavadnih oblik. Ponudbe elegantnih plise zaves se prilegajo skoraj vsaki obliki in velikosti oken – zato vam ni treba žrtvovati svojega individualnega stila. Od najmanjših odprtin do ogromnih slikovnih oken do strešnih oken in zimskih vrtov, dvojno zložljivih vrat, plise zavese se popolnoma prilegajo vsem. S kombinacijo dveh tkanin v eni zavesi lahko uživate v naravni svetlobi brez bleščanja, takoj ustvarite dodatno zasebnost, zatemnite spalnico ali zmanjšate bleščanje pri gledanju televizije. Večina okenskih senčil se dvigne od dna okna in prepušča svetlobo, vendar lahko tudi izpostavi vaš dom mimoidočim ali sosedom, ki gledajo noter. Ne skrbite, saj lahko plise zavese odpirate in zapirate od zgoraj navzdol ter od spodaj navzgor. S tem vam omogočajo, da se odločite, koliko zasebnosti in svetlobe potrebujete v vsaki sobi, od kopalnice do dnevne sobe. Samo premaknite plise zavese v popoln položaj za svoje potrebe.