Končno sem našla prava promocijska darila in jih naročila

Ko sem naslednji dan prišla na službo in sem nadaljevala s tem, da bi našla promocijska darila, je bilo, kot da bi našla novo vesolje. Po čistem naključju sem prišla do spletne strani, ki sem jo prvič videla in našla točno takšne vrečke, ki sem jih iskala. In ne le ene. Bilo je toliko modelov, da nisem vedela, katere naj izberem. Prav vesela sem bila, da sem končno našla, kar sem iskala. V resnici sem našla še nekaj boljšega kot to, kar sem iskala. Nisem niti dvakrat razmišljala, ampak sem takoj poslala povpraševanje. 

Končno sem našla prava promocijska darila in jih naročila

Ko sem prejela ponudbo, sem takoj posredovala direktorici, ki mi je idejo takoj odobrila in naročilo je šlo še isti dan skozi. Najprej smo naročili sto kosov, saj bomo naprej promocijska darila dodajali testno. Potem ko bomo videli odziv, se bomo pa odločili, ali bomo s tem nadaljevali. Ampak mislim, da bo odziv zelo dober, saj so vrečke za nakupovanje vedno bolj iskane, ker nihče ne želi uporabljati plastičnih. Pa vseeno se sem ter tja uničijo in je bolj, da mi vsak kakšno rezervo doma. Ker sem želela, da vrečke, ki bodo naša promocijska darila, ne bodo čisto navadne, sem uspela najti takšne iz lanu, ki imajo malce bolj moderen dizajn, kar pomeni, da bo več možnosti, da jo bodo uporabljali. Vsaj jaz vem, da sem takšna, da ne uporabljam stvari, če niso lepe. Navadna promocijska darila mi nikoli niso zanimiva. In vem, da stranke, ki jih imamo mi, so tudi bolj izbirčne. Kar mi je zelo všeč in tako lahko izbiram izdelke, ki imajo neko svojo dušo. Te vrečke jo zagotovo imajo. 

Moj dan je bil s tem narejen, kljub temu da sem imela še zelo veliko dela. Pomembno mi je bilo najbolj, da so promocijska darila določena in naročena in nimam več skrbi s tem, ali jih bom našla ali ne.